Spørgsmål vedr. inkasso

Ja, ved at lave din egen-inkasso selv i e-inkasso. Du kan spare eventuelle abonnementsudgifter og/eller sagsudgifter til en advokat eller et inkassoselskab.

Du sparer først og fremmest den tid du skal bruge på at overdrage sagen til en advokat eller et inkassoselskab.

Dernæst sparer du eventuelle abonnementsudgifter og/eller sagsudgifter til samme.

Du kan også spare udgiften til at blive repræsenteret i fogedretten via en advokat eller inkassoselskab, ved at gøre det selv – e-inkasso giver dig mulighed for selv at møde i fogedretten, evt. pr. telefon.

Herudover slipper man for at lade advokaten eller inkassoselskabet indkassere de store inkassogebyrer – dem indkasserer man selv. Men om det er besparelse eller indtjening er op til dig at vurdere.

 • Minimalt tidsforbrug på at oprette sagen. Det tager typisk 1-3 minutter (ved at bruge en integration slipper du helt for dette).
 • Du styrer selv hvor hårdt, og hvor hurtigt du vil gå frem.
 • Du kan følge op med det samme, når der ikke er reaktion fra skyldner.
 • Du beholder hele det indkasserede selv.
 • Du beholder alle renter og de mange gebyrer selv.
 • Ja! – og med e-inkasso er det let, uden at du behøver at sætte dig ind i en helt masse.
  Det gør systemet for dig. Som udgangspunkt beregner systemet altid det du maksimalt må tage ifølge lovgivningen, og så kan du justere det ned hvis du ønsker det.
  Det er meget billigt at benytte e-inkasso til sin egen-inkasso. Find vores prise under menuen priser.

  Ja! De fleste laver sine rykkere (og inkassovarsler) i eget økonomisystem, men i e-inkasso har du faktisk mulighed for at starte helt fra første rykker – og dermed bruge systemet som rykkermodul.

  Alle skridt i inkassoprocessen, uanset hvor lang den måtte være, er lette at gå til, og tager ofte få sekunder at lave. Alt sammen guidet og hjulpet i step-by-step support og forklarende videoer.

  Der kan være udfordringer med at skulle sætte sig ind i indviklede regler for renter, gebyrer, tidsfrister mm.

  Derfor har vi udviklet e-inkasso, som hjælper dig med alt dette. Systemet er opdateret med de gældende regler på området, og er så vidt muligt låst så man følger lovgivningen.

  I princippet kan man selv inddrive alle typer sager.

  e-inkasso er bedst at benytte til sager hvor gælden (hovedstolen) er på op til 100.000,- kroner, men man kan sagtens lave sager der er større. Ved større sager kan processen blive en smule mere avanceret hvis sagen skal i fogedretten – men det kan løses på flere måder.

  Ved meget store krav, eller ved vanskelige tvister, anbefaler vi at man søger rådgivning hos sin advokat.