Hvad er e-inkasso?

e-inkasso er et online værktøj til at lave egen-inkasso med de samme processer og muligheder, som inkassoselskaber og advokater kan benytte iflg. inkassoloven. Det har i mange år været muligt at lave egen-inkasso.

Når du benytter e-inkasso, behøver du ikke kende inkassoloven. e-inkasso guider dig nemlig gennem de lovmæssige krav og god inkassoskik. Med e-inkasso kan du selv foretage og styre dit inddrivelsesforløb i den tone, med de frister, renter og gebyrer, som du ønsker i dit eget navn. Alt sammen guidet og hjulpet via step-by-step support og forklarende videoer.

Der er meget få trin, du skal igennem og udfylde for at oprette en sag i e-inkasso. Efterfølgende er det kun få tastetryk og museklik, som du skal foretage for at lave næste handling på sagen. e-inkasso kan opsættes til at sende påmindelser til dig om opfølgninger, og hvornår næste skridt i sagen skal tages, så der ikke går værdifuld tid tabt, og andre kreditorer kommer før dig. Hvis du vil vide mere om, hvordan det fungerer, så kan du læse mere under funktioner.