Kom i gang

Det er meget hurtigt og enkelt at oprette en bruger. Der er to step fra, at en bruger er oprettet, til der kan oprettes sager på en konto. 

Opret bruger

En bruger kan tilknyttes flere profiler. Derfor opretter man en bruger som det første, herefter kan der oprettes profil eller anmodes om at blive tilknyttet eksisterende profil.

Efter oprettelse af bruger skal der vælges, hvilken type konto man vil oprette. Det er muligt efterfølgende at oprette andre og flere konto.

Oprette konto

Virksomhed er dem, der driver virksomhed med cvr. nr. og har udestående med nogle debitor (kunder).

Ved oprettelse af en virksomhedsprofil skal der indtastes oplysninger, som anvendes på de dokumenter, der kan udsendes via e-inkasso og oplysninger, der gør det muligt for skyldner at betale deres gæld. Det er muligt at ændre alle oplysninger (dog ikke CVR. nr.) senere.

Det er muligt at rette ens Stamdata – altså det der står på dokumenter til udsendelse. Det kan gøres i menuen ”konto” og Stamdata. 

Privat person er til dig, der har venner, bekendte, familie eller andre, der skylder dig penge.

Ved oprettelse af privat konto skal der indtastes oplysninger, som anvendes på de dokumenter, der kan udsendes via e-inkasso og oplysninger til hvilken konto, skyldner kan betale deres gæld. Det er muligt at ændre alle oplysninger senere. 

Det er muligt at rette ens Stamdata – altså det der står på dokumenter til udsendelse. Det kan gøres i menuen ”konto” og Stamdata. 

Min virksomhed er allerede oprettet, er her hvor du ønsker at blive bruger på en virksomhedsprofil, der allerede er oprettet.


Virksomhedens administrator skal ind og godkende dig som bruger og tildele dig rettigheder til deres konto. Du skal oplyse din administrator, den mailadresse du har oprettet din bruger med.

Efter oprettelse af bruger og konto kan oprettelse af sager begynde. 

Skift login

Der er altid mulighed for at skifte sit login til e-inkasso. Dette gøres i menuen under konto og min bruger.

Tilknyt bruger til profil

Har en bruger oprettet sig i e-inkasso, kan en administrator tilknytte brugeren en profil ved at indtaste korrekt mailadresse på brugeren og tildele en rolle (rettigheder). 

En administrator på kontoen skal i menuen til venstre vælge, konto og tilknyttede brugere. 

Her benytter man knappen ”Tilknyt bruger” i toppen

Her benytter man knappen ”Tilknyt bruger” i toppen

Det er muligt at tilknytte en bruger så snart vedkommende har oprettet sig i e-inkasso. 

Rettigheder

Når en bruger tilknyttes til en profil, skal brugeren tilknyttes en rolle, som giver rettigheder til profilen. Nedenfor er rollerne beskrevet:

Gæst:                         Kan kun se sager

Sagsbehandler:       Kan kun oprette og foretage handlinger/køb på sager

Administrator:                       Kan redigere i kontoopsætningen