Opret sag

Med e-inkasso er der flere måde at oprette sager på. Du er ikke bundet til en bestemt måde men kan bruge en enkelt, flere eller alle hvis du ønsker dette.
Vigtigst er at alle de oplysninger du anvender er korrekte for at sagen kommer til at fremstå så rigtig som muligt.

Har du en skyldner med flere udeståender, er det en fordel at samle sagen i én. Flere sager mod samme skyldner kan blive afvist i retten.

Opret sag manuelt

Første skridt for at kunne oprette en sag manuelt er at der er oprettet en skyldner. Herefter fortæller e-inkasso dig hvilke oplysninger der skal indtastes for at sagen kan oprettes. Det er vigtigt at alle de oplysninger du indtaster er korrekte, så sagen i sidste ende vil fremstå korrekt overfor skyldner og evt. i retten hvis sagen skulle ende der.

Har du flere udestående hos en skyldner er det en fordel at samle det i én sag.

Opret sag via integration

Oprettelse af sager via integration er hurtigt og alle de relevante oplysninger du tidligere har indtaste på skyldner i det økonomisystem vil blive hente og gemt i e-inkasso, til anvendelse af sags oprettelse.
Læs mere om integration med økonomisystem her.

Opret sag via API

Vi har en API løsning. I denne kan man oprette skyldner og sager. Det vil være dén løsning man vælger hvis man vil automatisere mest muligt med denne system-til-system løsning.

Se dokumentation her docs.e-inkasso.dk/

Opret sag via importer fil

Det er muligt at importere oplysninger på skyldner med fildata. Det vil sige at man kan hente en fil med alt relevant data og ud af det importere data vil sagerne kunne oprettes i e-inkasso. Læs mere her: Opret sag via importer fil.